In de zorg draait alles om aandacht

Aandacht voor het werk, medewerkers en aandacht voor patiënten en cliënten. De kwaliteit van deze aandacht staat onder druk en de behoefte aan innovatie is groot. Met behulp van Connected Technology wil Vodafone hulpverleners weer laten doen waar het om draait. Aandacht geven aan patiënten en cliënten.

Technologie is geen vervanging van goede zorg, maar wel de sleutel tot een betere organisatie van de zorg. Onze technologie biedt uw medewerkers de tijd om zich te richten op de dingen die er echt toe doen. De kwaliteit van leven van patiënt en cliënt verbeteren.

We helpen zorginstellingen, medewerkers en patiënten met onze Connected Technology op het gebied van Internet of Things, Digital Workplace en Entertainment. 

Meer weten over Vodafone & Healthcare? Vraag vrijblijvend een gesprek aan voor een oplossing die bij u past.

Internet of Things

Patienten en apparaten verbinden met ons beveiligde netwerk

""

Patiënten of cliënten op afstand monitoren zodat zij meer bewegingsvrijheid hebben. Connected Medical Devices die de zekerheid geven dat medicatie en apparatuur op de juiste manier worden gebruikt. Ondersteuning bij zelfstandig wonen door constante monitoring. Met onze IoT-oplossingen verbinden we apparaten en patiënten met ons beveiligde netwerk. Onmisbaar voor meer efficiëntie binnen de zorg en een belangrijke pijler van onze Connected Technology. Lees meer over IoT of ontdek inspirerende voorbeelden van IoT en zorg.

Digital Workplace

Slim en flexibel werken

""

Slimmer en flexibeler werken bespaart tijd. Tijd die u kunt investeren in meer aandacht voor goede zorg. Met gebruiksvriendelijke applicaties en software helpen wij uw organisatie efficiënter te werken en de administratieve last voor medewerkers te verkleinen. Dit zorgt voor tevreden medewerkers en besparingen. U kiest uitsluitend de voor ú relevante applicaties en services. Waardoor uw Digital Workplace volledig op maat is. Lees meer over Smarter working of de Digital Workplace.

Entertainment

Een aangenamer verblijf

""

Met onze entertainment-diensten kunnen uw patiënten eventjes alle zorgen achter zich laten. U maakt hun verblijf aangenamer en houdt hen verbonden met de wereld. De ervaring zoals thuis. Meer over de producten van Ziggo.

Zo helpt Vodafone in de zorg

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

humanitas

Via het project Bondgenoten helpen we kinderen met een langdurige ziekte contact te houden met klasgenoten, familie en vriendjes.

iriszorg

Met het lesprogramma Welkom Online helpt VodafoneZiggo ouderen om digitale vaardigheden te ontwikkelen.

virtuele-thuiszorg

In samenwerking met het StotterFonds en Sanne Hans heeft Vodafone een stotter app gecreëerd voor jongeren.

Samenwerkingspartners

We werken met plezier en vertrouwen samen met een aantal gespecialiseerde partners waarvan enkele hieronder zijn vermeld. Gezamenlijk zetten we technologie succesvol in voor ondernemingen als de uwe.

""
""
""

Contact formulier anchor

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem contact met mij op


Als u een vraag heeft over een product waar u nu al gebruik van maakt, kunt u ons een e-mail sturen.